Empresa

Des de 1987

Som una empresa familiar dedicada a la gestió integral de projectes de fabricació i instal·lació de sistemes de protecció solar d'exterior i d'interior. Oferim un servei global, amb manteniment i reparació. Els nostres projectes busquen solucions per a una convivència més agradable amb els elements naturals, com el sol, la pluja o el vent. En cada instal·lació cerquem la millor solució per a cada client, amb productes de màxima qualitat, primeres marques, els darrers avenços tecnològics i les certificacions tècniques més exigents.

Treballem tot l'any, des del punt comercial i d'exposició al centre de Palamós, per a totes les comarques de Girona, especialment al Baix Empordà i a la Costa Brava. Tendals per a balcons, finestres, terrasses i jardins; cortines, panells, estors i mosquiteres per a espais interiors; i els seus accessoris i complements.

Garantia de qualitat

Els nostres materials estan avalats per proveïdors homologats amb certificat de qualitat (3 anys de garantia per a defectes de fabricació i 5 per a motoritzacions i automatismes Somfy). L'obtenció d'un producte final d'alta qualitat només és possible incorporant en el procés d'assessorament i venda, també la instal·lació, la garantia i el servei de manteniment propi. Cerquem la satisfacció del client, a partir d'un tracte proper i familiar fonamentat en la confiança i el coneixement mutu.