Serveis

Fabricació

El desenvolupament de nous materials i productes, i la seva fabricació i assemblatge es realitza en instal·lacions pròpies, integrant els diversos processos de producció. S'assoleix així un catàleg de productes que combinen les millors idees tècniques amb nous conceptes estètics.

 

Instal·lació

Un equip propi d'instal·ladors garanteixen la qualitat i la conservació del producte final. Un treball que es tradueix en eficiència, durabilitat i servei, amb l'aval de clients particulars i d'empreses.

 

Servei postvenda

L'obtenció d'un producte final d'alta qualitat només és possible incorporant en el procés d'assessorament i venda, també la instal·lació, la garantia i el servei de manteniment propi. Cerquem la satisfacció del client, a partir d'un tracte proper i familiar fonamentat en la confiança i el coneixement mutu. El nostre servei de reparació propi ens permet atendre a qualsevol imprevist, urgència o necessitat.

 

Retolació

Li oferim la possibilitat de realtzar el marcatge i personalització de tendals amb reclams publicitari per a empreses, comerços i restauració. L'àmplia gamma cromàtica dels nostres productes li permetran obtenir la millor combinació amb l'estil i color de la marca, anagrama o logotip.